Direct contact met ons opnemen!
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Naam

Druk op enter om verder te gaan

Email

Drup op enter om verder te gaan

Telefoon

Drup op enter om verder te gaan

Datum

Drup op enter om verder te gaan

Type

Drup op enter om verder te gaan

Versturen
A fabulous fashion style
Passie voor mode

Eighty is meer dan alleen exclusieve damesmode voor de zelfbewuste vrouw. Het ademt inspiratie, fashion, lifestyle, aandacht en energie.

 

Esther, het gezicht van Eighty, is een modeliefhebber pur sang. Zij heeft een passie voor mode en is geïnspireerd geraakt door de rijke traditie van kleding. Mode en kleding hebben in de afgelopen 100 jaar een grote beweging doorgemaakt. Van traditioneel, gesloten en kuis naar revolutionair, vrij en origineel, waarmee u zich anno nu kunt onderscheiden.

 

Esther wil u meenemen in deze passie, wat tot uiting komt in haar Fashion & Lifestyleshop Eighty. U ziet dit terug in haar uitgebalanceerde en eigenzinnige collecties. Esther stelt met veel zorg en liefde elke keer de juiste merkencollectie samen, die bijdraagt aan uw vrijheid en uitstraling.

 
 
Style my day
Unieke collecties

Eighty heeft modische en vooruitstrevende merken in haar assortiment. De collecties worden elk seizoen zorgvuldig samengesteld door Esther en haar team. Zij zorgen voor een compleet beeld waarin rekening wordt gehouden met de mogelijkheid om de verschillende merken onderling te combineren. Hierdoor kan Eighty u een unieke en individuele stijl aanbieden. Stijl zit in uzelf, en komt tot uiting in uw kleding, schoenen en accessoires. Het gaat erom, wat u wilt uitstralen en hoe u zich voelt.

 

Bij Eighty staat u als individu centraal en daar zoekt Esther en haar team de juiste kleding bij. Dat maakt Eighty uniek in haar soort.

 
 
Unique brands for unique people
Vooruitstrevende merken en designer labels

Eighty heeft een mooie mix van sterke, gerenommeerde merken in haar winkel. Ieder seizoen stelt Esther met veel zorg en passie een exclusieve collectie samen met bijzondere, vooruitstrevende merken en designer labels uit Scandinavië, Duitsland, Italië en Nederland.

 

De eigenzinnige collecties die u bij Eighty kunt vinden, staan vooral voor goede kwaliteit, modiciteit, originaliteit, rijke materialen en een uitmuntende pasvorm. Om dit te borgen, wordt elk kledingstuk, zodra het binnen is, aandachtig getoetst. Esther staat achter elk item wat in haar winkel verkocht wordt. Door de zorgvuldig samengestelde collectie kunt u altijd een outfit vinden die past bij uw persoonlijke voorkeur en stijl.

 
 

We Are Proud Of Our Brands!