Direct contact met ons opnemen!
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Naam

Druk op enter om verder te gaan

Email

Drup op enter om verder te gaan

Telefoon

Drup op enter om verder te gaan

Datum

Drup op enter om verder te gaan

Type

Drup op enter om verder te gaan

Versturen
Een stralende nieuwe look!
Personal Shopper Service

Voor iedereen die op zoek is naar een uitgebalanceerde garderobe bieden wij de Personal Shopper Service.

 

De speciaal opgeleide modeprofessionals van Eighty begeleiden u graag tijdens het winkelen. Zij adviseren over combinaties en stijlen die bij u passen en halen zo het beste in u naar boven. Want als u zich zelfverzekerd voelt over hoe u eruit ziet, zal dit uw uitstraling versterken. U krijgt een eigen stijl en creëert een garderobe met eindeloze combinatiemogelijkheden.

 

Nieuwsgierig geworden naar wat Eighty voor u kan betekenen? Neem vandaag nog contact op en boek een personal shopper in de winkel, op locatie of bij u thuis.

 
 
Dedicated team of Stylists
Kledingadvies bij ons in de winkel

Wilt u weten met welke kleur u uw uitstraling kunt versterken? Of vindt u het lastig om juiste combinaties te maken? De modeprofessionals van Eighty kunnen u daarin adviseren.

 

De stylistes zijn speciaal opgeleid om u te begeleiden met kleding die past bij wie u bent. Zij willen, samen met u, een optimale uitstraling creëren en kijken daarbij o.a. naar uw lichaamsvormen, huidskleur, ogen en haarkleur. U krijgt inzicht in hoe u uw sterke punten kunt benadrukken en uw mindere punten kunt camoufleren. Zij kijken ook naar de verschillende stoffen, materialen, prints en accessoires die het mooist bij u en uw totaalbeeld staan. Zo creëren zij, samen met u, een eigen stijl waar u zich goed bij voelt.

 

Boek een afspraak met één van de modeprofessionals in de inspirerende shop van Eighty. Dit kan wanneer het u het beste uitkomt, overdag en ’s avonds.

 

U wilt een afspraak met één van de modeprofessionals voor een persoonlijk advies in de winkel, wanneer het u uitkomt. Wij maken graag deze tijd voor u vrij. U kunt direct contact met ons opnemen om de afspraak in te plannen en uw wensen door te geven. U kunt ook zelf, minimaal een week van te voren, een afspraak inplannen via onderstaande knop.

 
 
Next Level Experience
Kledingadvies op locatie

Kent u dat gevoel dat u voor een – volle- kast staat, maar eigenlijk ‘niks’ hebt om aan te trekken? Hebt u het gevoel dat er kledingstukken ontbreken om goede combi’s te maken, maar weet u niet welke? De modeprofessionals van Eighty adviseren u graag. Samen bekijken we uw kledingkast of gaan we elders inspiratie op doen.

 

De stylistes van Eighty geven u ideeën en tips over uw eigen kleding, kijken naar wat u wel en niet draagt en adviseren over de verschillende combinatiemogelijkheden van bestaande én nieuwe kleding. U kijkt op een frisse manier naar uw kledingkast en ziet weer nieuwe combinaties. En dat op een manier, die past bij wie u bent of wilt zijn!

 

Wilt u kledingadvies thuis of een dag shoppen op maat? Alles is mogelijk. Bel ons op en vraag naar de mogelijkheden. De modeprofessionals van Eighty adviseren u graag en helpen u waar en wanneer het u het beste uitkomt, overdag of ’s avonds.

 
 

We Are Proud Of Our Brands!