Direct contact met ons opnemen!
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Naam

Druk op enter om verder te gaan

Email

Drup op enter om verder te gaan

Telefoon

Drup op enter om verder te gaan

Datum

Drup op enter om verder te gaan

Type

Drup op enter om verder te gaan

Versturen
Welcome @ Eighty
Eighty is een fashionshop met kleding voor de eigenzinnige, modebewuste vrouw

Maar het is nog veel meer dan dat! Esther heeft met Eighty een totaalbeeld van fashion- en lifestyle gecreƫerd. Gedurende het hele jaar wordt er, met passie voor mode en een luisterend oor naar klanten, gewerkt aan het samenstellen van een unieke collectie. Dit doet zij onder andere door te kiezen voor topmerken en designer labels die exclusief zijn voor Emmeloord en de regio.

 

Bij de keuze voor de merken is veel aandacht voor details, pasvorm, originaliteit, fijne stoffen en hoogwaardige materialen. Daarbij gaat ze uit van het principe dat alle kleding binnen het merk zelf, als ook in combinatie met andere merken gedragen en gecombineerd moet kunnen worden. Dit ziet u terug in de presentatie van de kleding, schoenen en accessoires in de winkel.

 

Bij Eighty gaat het om het totaalbeeld van fashion en lifestyle. De modeprofessionals geven u goed en eerlijk advies. Daarbij kunt u rekenen op 100% aandacht. Moet u toch even wachten? Dan kunt u genieten van heerlijke koffie, cappuccino of espresso macchiato met een homemade traktatie of een kleine lunch. Eighty is meer dan een winkel alleen. Het is een manier van onderscheiden, denken en kleden. Esther en haar team nodigen u graag uit!

We Are Proud Of Our Brands!